2007. november 13., kedd

A műtét


Fogalmam sem volt, hogy zajlik egy ilyen, de kiderült.


Mázsálás ( 8 kg 80 dkg volt akkor, 5 hónaposan), altató... jól bírja a dokik szerint, elég sokára aludt el, kellett még egy kis "repeta" neki. Álomba simogathattam, míg várakoztunk ő szépen kinyújtott hátsólábakkal kiterült a vizsgálón . (Ingyen szűrés keretében :-) A doki megjegyezte,  hogy a csípő rendben :-))


Amikor szegényke forgatta a fejét jobbra-balra már szédült, utána elaludt. Még láttam a borotválás kezdetét, aztán elmentünk, úgy 3/4 óra múlva kellett érte menni.


A műtőből "kaptuk vissza", madzagos szemekkel és úfós :-) gallérral . Mindenféle jótanáccsal elláttak minket a dokik a következő órákra.


Ébredés, kígyókergetés(:-) cikcakkos járás) hányás :-)), mikor ihat, mikor ehet.. milyen fura dolgokat művelhet  még az altató hatása alatt ébredés közben.


Meg kell említeni az árakat is, legalábbis  én megemlítem. Ahogy kiderült, kb. fele a nagyfaluban elkért összegnek. Nem olcsó még így sem, bizony sokan meg is szólnak minket, hogy ennyi pénzt költünk a kutyá(k)ra. Főleg vidéken van ez így. És gondolom az árak is a vidéki szokásokat tükrözik, ennél többet nem mindenki fizetne ki egy "állatért". mert ez nem haszonállat...


10 nap múlva varratszedés.


Egy óra volt ez az egész műtét,  jól sikerült, azon múlik, hogy elég-e így, hogy mennyire növekszik a későbbiekben a feje Boginak.


Otthon megágyazva :-) neki, a műtét után.


a műtét után 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése