2007. november 13., kedd

Műtét után...


Hazafelé végig aludta  az utat kis kosárkájában.


Kinti kutya, de mivel nekünk van másik kölyök ebünk is szóba ejöhetett, hogy öszengedjük őket. Így 10 napra elkülönítőbe, a mi szobánkba került.


Brúnónk, mikor megérezte, hogy hazaértünk, elképesztő erővel ment volna Bogihoz. A lányom szobájában próbáltuk bent tartani, amíg rendezkedtünk, de majdnem "ráment "az ajtó, annyira kaparta. Végül egy jókora hányás lett a vhiszti vége, természetesen  az ülőgarnitúra megcélozásával.. szerencsére időben előkerült néhány iromány az íróasztalról, és "cucc" azon landolt. Ez volt a bizonyíték a délutáni csipegetésére. :-(((  Brr...


Mellékesen jelzem meg, hogy az alátét irat fontos lett volna, az is volt , sikerült lemosni, az udvaron megszárítani, majd nejlon bugyiban:-)  tartva feldolgozni az eredeti célnak megfeleleően.


Bogi közben szemmel volt tartva, valaki mindig figyelt rá. Negyed 4 felé kapta meg az altatót, 6-kor lábraállt. Próbálkozott legalábbis. Ekkor szólalt meg lányom, hogy olyan, mintha kergetné a kígyót :-))) Többször próbálkozott, többször visszafeküdt, többször bepisilt, gondolom az altatónak van vízhajtó hatása is. 7-kor elrohant a bejárati ajtóig, de nem engedhettem ki, met Brúnó lesben állt, na meg nem is engedtem volna.. Mire a póráz felkerült volna, jókora adagot hányt szegénykém, az epésebbik fajtából az ajtóba. Na fele a gallérban maradt, ott is folyt, ahol nem kellett volna, hát szerencsétlenkedtünk egy sort..


Hányás után egészen jól volt, igaz mindennek nekiment a kis ufós gallérjával, a találat akkorákat lökött rajta vissza, hogy rossz volt hallatni.


Később kapott kevés vizet, még később pár falat kaját is, hogy ne terheljük meg az üres pocit.



Bogi és a szemei


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése